test

mandag 18. juni 2012

det knopper seg


Comte de Chambord 

Lykkefund
 Denne vil få et flott blomsterflor i år - inngangsportalen til terrassen. Her står den i mye vind, men ser ut til å trives bra.


Tomatplantene (8 stk) begynner også å produsere frukter - ulike tomatformer. Spennende med egen avling. Her er oversikt over hvilke sorter jeg har, i tillegg har jeg fått på plass tomat 'Marmande'

Tomat 'Marmande'

Klasetomater

Det kreves mye vann når man planter i potter, som blir større og større!


Agurkplantene ennå ikke så store, men det begynner å hjelpe. I forgrunnen noen chilliplanter. Og en enslig Rosenbønne (Phaseolus coccineus) i hjørnet. Er det best at denne kommer ut på friland? Ja, tror nok at den vil ut i dyp kompostjord! 

Nå har jeg funnet noen greie bøtter som jeg fikk tak i på dagligvaren, helt gratis. Disse bøttene som de selger avskårne blomster i blir kastet etter bruk. Ikke allverden tykkelse, men virker helt greie. Har boret hull nederst og lagt inn dreneringsgrus/duk. 

Det var en bitteliten hagerunde i kveld 
God uke til alle hagevenner!





9 kommentarer:

 1. Oooo, her blir det lekkert! :D
  Også så mange tomater det blir!
  Nam :D

  SvarSlett
 2. Lykkefund ser helt fantastisk ut der hun står, gleder meg til å se henne i fullt flor ;) Mange deilige tomater har du også, gleder meg til det blir drivhus her også, det må være sååå gøy.
  Ha en finfin tirsdag.

  SvarSlett
 3. Nå har jeg sådd gyldenlakk!

  SvarSlett
 4. Gosh så flotte de Marmande tomatene er! De kommer til å bli utrolig vakre tror jeg!
  De sorte bøttene er knall! Selv sure Mestergrønn folk gir fra seg dem. De er bra å koke snegler i da det ikke synes alt som pågår oppi der! :)

  SvarSlett
 5. Wow - ser ut til at du snart kan momse masse tomater! Herlig!
  Gleder meg til å se lykkefund i full blomst. Dem kommer til å bli nydelig!!!

  SvarSlett
 6. Lykkefund er en fantastisk flott klatrerose! Veldig mange flotte knupper på din, og den kommer til å bli så fin når de blomstrer!

  Kos deg med tomater og alt som er godt! Klem

  SvarSlett
 7. Lykkefund er virkelig et lykke funn! Den vokser og strekker seg. Din ser helt fantastisk ut. Jeg har en full av knopper, og venter veldig på at den skal springe ut.
  Jeg har brukt bøtter (fra Mester grønn :))) i flere år og det fungerer fint, man kan få ganske store, så blir det mindre vanning. De er fine å sette poteter i også, en bøtte er ca en middag til 2.

  SvarSlett
 8. Skikkelig med knopper på rosen din :) Ellers blir jeg alltid like imponert når jeg ser flotte tomatplanter. God St. hans!

  SvarSlett
 9. Jeg kom bare lige forbi.
  Gode billeder.
  Hvor er tomaterne store.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god Sct. Hans aften.

  SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...