test

fredag 8. oktober 2010

Rakettfart?

Går inn i høstmåneden oktober med rakettfart, og ennå sprakende farger på noen av hagens blomster. Noen har klart de frostnettene som kom snikende i forrige uke. Lar "Rakettblomsten" (Kniphofia 'Alcazar'), fra Ramme gårds planteutsalg i våres, stå som symbol for både årstiden og tiden..... jeg føler det går i rakettfart noen ganger.

Og dette er mitt første innlegg på Blogger! Håper Pusterommet kan bli mer enn et tidssluk (som ofte data kan bli...), et positivt og morsomt "tidssluk" for å stoppe opp litt - se tilbake, se framover, planlegge og oppsummere. Først og fremst hagerelatert stoff (hagedagbok), men kanskje også om annet som streifer forbi. Først må alt det tekniske på plass, en ny verden dette her. Og så gjenstår det å se om skribleriene tar av med rakettfart... Det vil tiden bestemme og vise....  og det er vel nettopp det som er målet................. 
.....senke rakettfarten......
Kniphofia 'Alcazar'

1 kommentar:

  1. For å bli kjent, må man begynne fra starten...??! :-) En flott start på bloggen forresten! Dette låver godt og jeg gleder meg til å se igjennom resten av dine innlegg :-)))

    SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...