test

fredag 13. januar 2012

Trenger du et ekstra kommentarhinder?

Hei !!!
er du en av dem som har "kommentar bekreftelse i bloggen din"?
Les gjerne mer her om dette her og hvordan du evt endrer dette: http://www.mammas-hus.com/2012/01/ett-lite-nske-fra-mange-bloggere.html


Noen har valgt det bevisst, noen kanskje ikke? Jeg har ikke valgt det (da jeg selv synes det er et ekstra plunder der jeg møter dette), og opplever ikke spam uten på noen få tilfeldige gamle innlegg. Da har Blogger lagt disse automatisk under nettsøppel, og de slettes med et tastetrykk.
Du kan velge å ha kommentarbekreftelse kun på eldre innlegg, f eks 60 dager og eldre (noe du kan velge under Innstillinger). Men det er jo noen som kan oppleve mye spam og ønsker å ha full kontroll med hver kommentar som skal legges ut - og det har jeg også full forståelse for. Men jeg synes det var verdt å nevne i fall man ikke er klar over mulighetene til å velge.

Håper alle kom seg gjennom fredag 13. - og ønsker alle en fin helg 
- og du har vel husket å mate fuglene !!!

9 kommentarer:

 1. test på ordbekreftelse

  SvarSlett
 2. Hei! :)

  Hos meg ligger ordbekreftelse-greia rett under kommentarmoderering.

  "Vise ordbekreftelse for kommentarer?"

  God helg! :)

  SvarSlett
 3. Heia ønsker dæ ei god helg, mater småpippan hvær dag.

  Hilsen Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 4. Jeg gjør ofte folk oppmerksom på at de har kommentarbekreftelse, ii det siste har jegt lagt ved lenke til mammashus. Mange er ikke klar over at de har det.

  SvarSlett
 5. Syns de er litt irriterende når en må taste inn ubegripelige bokstaver bare for å få legge inn en kommentar! De aller fleste blogger jeg kommenterer på har faktisk moderering =(

  SvarSlett
 6. Hei, jeg var ikke klar over at jeg hadde sånn bekreftelse :-|
  ...og det vil jeg jo ikke ha,
  så nå er den borte - hurra! :D

  SvarSlett
 7. Den har jeg fjernet hos meg etter jeg forsto hvordan jeg skulle gjøre det. Synes det er helt unødvendig. Spesielt tungt blir det for oss som har mye betente armer og skuldre. ønsker deg en god helg. Klem Ellen.

  SvarSlett
 8. Jeg tok vekk kommentarbekreftelse med en gang jeg ble klar over at jeg hadde det. Jeg har ikke hatt noen problemer med uønskede kommentarer etterpå. Har lagt inn kommentarmoderering på eldre innlegg, rett og slett fordi det ellers er så lett å overse de kommentarene.
  A propos fredag den 13. Jeg tror jo ikke at fredag den 13. er mer ulykkesdag enn andre fredager, likevel ble jeg påkjørt bakfra i går. Heldigvis ble det bare en liten skade denne gang, har tilhengerfeste. Forrige gang jeg ble påkjørt bakfra, også en fredag, ble det en heller dyr affere. Men så lenge det ikke blir personskade og man har forsikring, får man være glad for at det ikke gikk verre.

  Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 9. Kjempe fin og koselig blogg du har. Ønsker deg en fortsatt fin helg. Skal ikke se bort i fra at jeg kommer innom en annen gang også.

  SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...