test

lørdag 7. januar 2012

Bilde ut av PC og opp på veggen

Nye vegger i tilbygget som ennå er helt tomme - skal man klare å bestemme seg for hva man vil ha på dem da tro? Jeg har tenkt litt, og er nå skrittet nærmere å bestille opp noen forstørrelser av egne foto. Kanskje jeg får fortgang i bestillingen nå som det er “januar”tilbud på lerret og forstørrelser. Det bør bli foto med rolige farger, og vi strides litt i heimen om det skal være landskapsfoto eller nærbilder. Tror nærbilder av planter kan egne seg som flere mindre foto i en serie. Sommermotiv ? Høst- eller vintermotiv? Blir veldig kritisk jo mer man blar gjennom bildesamlingene…


CIMG3025

6 kommentarer:

 1. Det var jo en strålende idè!!!

  SvarSlett
 2. Ja kjempegod idè! Ps.. Nyyydelig bilde av en vakker rose! Har min stemme ;-)

  SvarSlett
 3. Kjempe lurt å gjøre slikt med bildene, og flott blir det også. Her hjemme hadde vi nok aldri blitt enige om det...hi, hi:) Men jeg er hjemme når han er på jobb, så da kan mye skje, hi hi:)

  SvarSlett
 4. Nå var det Fotoknudsen som kom med en reklame, 50% på forstørrelser. Har ikke prøvd meg på forstørrelser i lerret før, så jeg vet ikke helt hvordan det blir. Så fint at dere likte ideen.

  SvarSlett
 5. Ja, dette blir spennende! Gleder meg til å se hva dere bestemmer dere for!

  SvarSlett
 6. Det der med å bestemme seg er utrolig vanskelig! Jeg har holdt på i mer enn to år med et tilsvarende valg, haha. Nå er jeg komme til at forstørrelser ikke koster mer enn at man jo kan bytte ut bilder etter hvert, evt flytte litt på dem. Forstørrer du på papir kan du oppbevare "utbyttingsbilder" inni rammen. Men nå gir jo trykk på lerret el.l. en litt annen schwung enn glass og ramme, da :D Lykke til med valgets kvaler!

  SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...