test

tirsdag 31. desember 2013

Året 2013 er straks over...og 2014

er straks her....
og da er jeg heldig som får
ønske hver og en av dere 
et Godt Nytt År!

Takk for mye flott inspirasjon rundt om i hagebloggene, og takk for hyggelige kommentarer. 
Selvom det til tider er lite skriveaktivitet, så blir det lest og kikket innom både nye og gamle hageinspirasjonssider som dere alle bidrar med tid og kreativitet for å dele med andre.
Det er et privilegium å ha alle de fine hagesidene og skriveriene som ligger kun noen tastetrykk unna. Så da får man inspirasjon til å drive på videre :-)



Året 2013 har gitt mange gleder og mange utfordringer - slik er livet. Det er bare å gjøre det beste ut av dagene som kommer - det skal jeg bli ennå flinkere til.  
Her venter vi vel egentlig på snøen, men naturen gjør som den vil om dagen... så da får jeg lage litt kunstig snøfall over dompapen i hagen tidligere i vinter.
Det har vært litt lite hagefokus i høst, men har hatt desto mer fokus på andre fritidssysler. Jeg har brukt mesteparten av tiden utenom jobb og familie, til å få på plass gode treningsvaner. Det har virkelig gitt tilbake i form av mer overskudd - kan anbefales. 

Plutselig er våren her igjen - og kanskje blir det et innlegg i dann og vann. Heldigvis slipper man å planlegge og love noe her inne i Pusterommet :-)))

Ha et supert hageår 2014 !!!

Klem fra
Grethe - Gyldenlakk
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...