test

onsdag 12. desember 2012

12.12.12, kl 12.12

En spesiell dato idag, 12.12.12 - på en helt vanlig onsdag. Men tallet 12 kan ha mange betydninger, og for meg tenker jeg på årstidene og måneder som kommer og går. Når vi nå er i den aller mørkeste tida i måned 12 er det en tid for å senke tempoet. Selv om tolv timer kan virke lite i døgnet for noen og enhver. 
Og så kommer lysere tider og våren. Tenk så heldige vi er som har disse flotte årstidene, hver med sin sjarm og sine gjøremål. Denne uka har frøboksen fra hagegal.no vært på besøk hos meg. En eske full av forventning og frø som er helt avhengig av år og døgn for å spire og bli flotte planter. Det skal bli spennende å se om jeg får nye bekjentskaper i hagen. Det blir nok litt flere enn 12.....

Julerose

Fortsatt god førjulstid til alle som kikker innom!

3 kommentarer:

 1. Heia , så fint skrevet, æ e helt enig med dæ.

  Idag har æ hatt bakedag, pleier og bake litt til ungene og, for de er nu så opptatt med jobb, hus og unger, så da er det greit og hjelpe dem med førjuls stria ;)

  Det eldste barnebarnet vårt er 21 år idag, den 12.12.12.

  Ha en fortsatt fin førjul.

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 2. Her er hagen fullstendig dekket av snø. Nå er tiden for å drømme og å planlegge framover. Jeg hadde også gleden av å ha frøboksen på besøk. Det er julekvelden på forskudd når den åpnes, alltid spennende å se hva den inneholder.
  Ha en fortsatt fin adventstid!

  SvarSlett
 3. Tallet 12, og siste måneden i året! Snart lysner det, og et nytt år er i gang. Et nytt år med nye muligheter også for oss hagegale. Hagesesongen starter tidlig, med såing av diverse stauder, og jeg gleder meg allerede ;) Frøboksene (2 stk) er på vei i min retning, og det blir bedre enn julekvelden nesten! Kos deg i adventstiden!

  SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...