test

onsdag 28. mars 2012

Mitt første lille drivhus under bygging

Oj - så mange fine vårblogger rundt omkring. Etter en stund noe fraværende i blogglandia så er det godt å ta en liten titt innom, den ene tittelen og bilde mer vårlig enn den neste. En lengre jobbreise til sydligere strøk (Italia) var ikke dumt det heller. Full blomstring på magnolia og varmt og godt !!!  Innspurt før påske betyr altfor lange dager innendørs på jobb, så hagefoten er rastløs om dagen. Men det skjer en god del - mye mer enn jeg turde håpe på før i vinter. Mens mor er borte... så reiser mitt første lille drivhus seg i hagen. Flinke gyldenlakkmannen snekrer. Det står på murgulv (tidligere terasse), og er bygd inn til husvegg. Har ikke helt fått på plass hvordan innredningen skal være og tilkopling til vanningstilgang. Det ble først tenkt helt klare plater, men platene som heter Lexan thermoclear (fra Vink Norway) viste seg å ikke være så klare at man ser klart gjennom dem. De sprer lyset godt og er nok bedre egnet for plantene så de ikke svis av solen som vil stå mot drivhuset store deler av dagen (sør/vest vendt). Her er glimt fra byggingen: Så det mangler ikke på oppgaver på hagefronten.
Snart påske og noen fridager - det skal bli godt! 

Og helgen etter det er det hagemessa på Lillestrøm. Har meldt meg på stand-vakt på hagegal standen (fredag ettermiddag) - noen flere som kunne tenkt seg det ??? Det mangler ennå noen frivillige :-)8 kommentarer:

 1. Herlig med drivhusbygging:) Hagemesse snart, ja det blir gøy:) Jeg jobber nattevakter alle dagene der... men skal prøve meg inn en tur:)Men tør ikke love meg bort til noen oppgaver, det kommer ann på netter og dagsform når jeg kommer meg inn... Herlige vårbilder du viser:)

  SvarSlett
 2. Så gøy med nytt drivhus :) Gratulerer. Irisen er helt nydelig, ha ei fin hagehelg.

  SvarSlett
 3. Så spennende med nytt drivhus! Herlige vårbilder også :-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med drivhus :-) Det skal nok bli til stor glede.

  SvarSlett
 5. Hvor bliver det herligt for dig, med det nye drivhus.
  Ønsker dig godt vejr til haven i påsken.

  :-) Dorthe

  SvarSlett
 6. Åhhhh så flott det blir! Sikkert greit at det er litt tekstur i det, jeg svir mine planter om dagen!! :(

  Ser superflott ut! Kan tenke at det fort fylles når det er ferdig!

  SvarSlett
 7. Åhhh så koselig det blir! Gratulerer! Her kommer du til å få mange gode stunder :) Dert blir vel tomater og agurk da? Ønsker deg lykke til, og håper du holder oss orientert etterhvert!

  SvarSlett
 8. Gratulerer Grethe...dette blir kjempebra:)
  ps.valmuesøster-spirene ser bra ut...men vokser veeeldig seint..normalt?
  Kos deg med vekshusbygging:)

  SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...