test

onsdag 3. august 2011

Gyldne Rudbeckia (Solhatt) i sensommerbedet

Sensommeren er her med sine gyldne farger, i alle fall i mine bed. En av de som har overrasket positivt er mine egensådde blomster, Rudbeckia hirta "Cappuccino'. Den kom med blomst også i fjor, første året. Men i år har plantene blitt riktig så frodige. Den var enkel å få til fra frø. Noen som har erfaring med hvor mange år den vil komme igjen og blomstre? Kanskje den selvsår seg?

6 kommentarer:

 1. Den er utrolig nydelig! Grattis :)

  SvarSlett
 2. De er flotte med sine varme, gylne blomster. Jeg hadde noen gule et år, og de kom igjen året etter. Men så forsvant de i løpet av neste vinter. Men de er jo lette å så, jeg tror jeg må ha de til neste år.

  SvarSlett
 3. Heia, lenge sia æ har vært innom her, masse fine innlegg har æ sett nedefor, og den siste var bare nydelig, gratulere med vellykket resultat, ha en fin dag, og fortsatt ha en fin sommer :O)

  Lisbeth

  SvarSlett
 4. Kjempeflott! Herlige fargespekter på rudbeckia, Grethe:)

  SvarSlett
 5. Kjempefine bilder. Det er så nydelige farger på Rudbeckiaene. Jeg har forstått det som at de er ettårig, men har også fått igjen noen på samme rot som året før, og noen har frøsådd seg. De er også fine å ta egne frø av.

  SvarSlett
 6. Hei, Jeg har en plante som jeg kjøpte som staude for 4-5 år siden. Den er er rødere enn den du har, også nydelig. Den har kommet igjen hvert år, men bare med én blomst. Ganske høy, kanskje 80 cm. I år er det fortsatt bare én blomst, men det er i tillegg to knopper (som jeg tviler på kommer ut i år). Den har det kanskje for tørt de fleste årene. Var hos datteren min som hadde en som var like busket og fin som din. Hun hadde også kjøpt den på gartneriet. Jeg har tenkt at det er en vanlig staude som kommer igjen hvert år så lenge den ikke fryser.
  Grete S
  (Har ikke prøvd meg på blogger før så jeg legger meg inn som anonym foreløpig, selv om det ikke er så populært i disse dager)

  SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...