test

torsdag 12. mai 2011

Tilbake til hverdagen

Siste tiden har vært hektisk og PC fri. Tilbygget på huset står så ferdig det kan, akkurat i tide til å feire konfirmasjon. Og det var nok å gjøre istand til konfirmasjon for eldstemann. Dagen ble flott og minnerik på alle måter. Tok ikke altfor mange bilder selv, og har ikke fått bilder fra de som var flinke med kamera. Men her er noen av blomstene jeg brukte for å pynte opp. Mine første selvlagde dekorasjoner. De ble holdt i blått, lime og hvitt:
Og et par dager før den store dagen så kjøpte jeg likegodt en spisestue med stoler og
skjenk med oppussingspotensiale på finn.no

Så etter et par dager med jobbreise så begynner det å bli muligheter til å pusle litt med de altfor forsømte frøplantene som roper på mer stell og bedre plass. Det har blitt altfor lite tid og plass til å så de frø jeg hadde tenkt. Men det er jo ikke konfirmasjon hvert år, fire år til neste gang. Men nå er i alle fall hagen pyntet ferdig til 17. mai, og jammen får den ikke litt regn også i kveld.

4 kommentarer:

 1. Gratulere med vel overstått komfirmasjon, blomsterdekorasjonene var kjempefine :)
  Ha en fortsatt fin vår dag , Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 2. koselige buketter/oppsatser. Nydelige farger :)

  SvarSlett
 3. Det finnes ikke noe bedre enn å komme hjem fra en jobbreise og kaste seg over puslerier!

  SvarSlett
 4. Heisann!
  Takk for hyggelig kommentar på bloggen min.

  Jeg så noen fantastiske mørk lilla hortensiar på Plantasjen i går da jeg kjøpte jord, lekakuler osv. Men de var så dyre, nesten en tusenlapp, kostet de. Venter på tilbud.
  De ga med medlemstilbud på spanske margeritter sjøl om jeg ikke hadde bevis på at jeg er medlem (jeg er det!). det synes jeg var raust. Ante ikke at jeg måtte få tilbudet sendt på sms til mobilen min fra siden deres!

  Ha fin 17. mai etter vellykka og godt overstått konfirmasjon ;:OD)

  SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...