test

søndag 6. mars 2011

Litt ble sådd idag – på en snørik terrasse

CIMG0345

Såjord og potter ble flyttet ut på en snørik terrasse idag. Har ikke kommet så godt i gang med frøsådden, synes jeg. Men vårstemningen hjalp på motivasjonen, og noen flere kom i jorda i dag. Har også lagt til et par linker til sider med nyttige såtabeller.
Etter såtabeller jeg har funnet ser et par til å trenge litt tid på seg for å spire: Thalictrum rochebrunianum (fagerfrøstjerne) og Papaver radicatum Island (Fjellvalmue).
Digitalis purpurea 'Excelsior' og ‘Elsie Kelsey’ ble også sådd. Trykket frø lett ned i såjord, dekker ikke til med jord. Settes lyst.
 
 
Har også sådd frø av Buddleja davidii (sommfuglbusk) idag. Håper også den jeg plantet (kjøpt plante) i hagen i fjor har klart vinteren, den har i allefall hatt god vinterdyne.
 

CIMG9962
CIMG9949

5 kommentarer:

 1. Nu är det vår! Stå ute och så frö måste kännas lovande och med ljuset som kommer så spirar det nog bra :)

  SvarSlett
 2. Man får virkelig vår følelse når man står ute i sola og sår, vi har det for kaldt til at æ kan gjøre det.
  Ha en fortsatt fin sol dag ;)
  Lisbeth.

  SvarSlett
 3. Hei! Har lagt en award til deg på bloggen min. Har fått den av Jørn og Rebekka Garnes og synes det var en hyggelig oppmuntring og håper du finner fem du vil sende videre til. Ha en fin uke! Hege

  SvarSlett
 4. Hei Grethe:) Takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Jeg vil gjerne følge din blogg også. Her var det mye spennende! Nydelig header du har! Ha en flott kveld:) Cathrine

  SvarSlett
 5. Herlig:) Sommerfuglbusk tok jeg stiklinger av i fjor sommer, og de vokser som bare det i drivhuset:)

  SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...