test

fredag 21. februar 2014

Vi vet at sola og lyset er på vei tilbake....

Lyset.
På denne årstiden er lyset viktig for trivsel, humør og helse - og jeg ble inspirert av Marits hagedagbok og Oppriktigtalt til å nevne lyset og solen i bloggen. Eller rettere sagt den fraværende solen.
Yr.no ga noen håp denne uka, en fin solnedgang på søndag, blå himmel på mandag, og så gikk sola inn i tåka på tirsdag, og resten av vinterferieuka....nitrist vær! 

16. februar
17. februar

19. februar

og så kom nysnøen igjen og dekket den snøfrie bakken.....og inne blomstrer Forsythia fra hagen, og minner oss på våren og lyset som snart her her i fullt monn....

...mens OL i Russland går sin skeive gang..
OL på Lillehammer er fortsatt med oss som en blass souvenir ....Men at man bryr seg om været betyr vel heller at man ikke har så store verdensproblemer ...

men akkurat nå er mangel på lys og sol viktig i min hverdag!


Og plutselig - så er vi der igjen og tar solen og lyset for gitt, lange dager som vi har som bonus her nordpå. Så får vi godta at sola ikke er jevnt fordelt gjennom året. Andre som har altfor mye sol og varme, som mangler så mye mer som er viktig for trivsel, humør og helse..... som de ikke vet når eller om kommer tilbake.
Vi vet at sola og lyset er på vei tilbake, vi er så utrolig heldige!

Ha en fin helg !!!

som blir bedre med litt nytt å lese på....


5 kommentarer:

 1. Takk for linkingen! :-)

  Du gar så rett, vi er virkelig heldige her i landet med så lite problemer som vi tross alt har. Manglende sol kan bli et problem på sikt, men jeg håper vi får nok sol siden. Du har også fått snø ser jeg. Den håper jeg snart smelter både her og hos deg. God helg!

  SvarSlett
 2. Ja det er ei deilig tid med skiftende vær vi er i nu,
  fine bilder, Grete.

  Ha ei fortsatt fin helg.

  Lisbeth :0)

  SvarSlett
 3. Det går rette veien, litt lysere dag for dag!
  Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 4. Lyset er utruleg viktig! Kjenner at overskot og krefter stig straks sola lyser opp tilværet :)

  God helg :)

  SvarSlett
 5. Jeg er så utrolig glad for årstidene. Det er like fantastisk hvert år, både når hagen går i dvale, og når lyset kommer tilbake. Nyt dagen - og det stadig sterkere lyset! :)

  SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...