test

mandag 4. mars 2013

Lite hagefokus og mer badefokus

Her er det lite hagefokus om dagen, men noen flere frø har da kommet i jorden i løpet av helgen. Skal - skal ikke sette ut akeleiefrøene (burde vel det, ifølge de som vet).

Men det er planlegging av nye baderom som står på planen, og det har blitt mye kikking i kataloger, på nett og i butikker. Et lite garderoberom gjøres om til ekstra baderom, og gammelt baderom skal få etterlengtet oppussing. Valget falt på Aspen møbel, et hvitt tidløst møbel med porselensservant. Mange har syntetiske servanter, men det er noe eget med porselen. Bildet nedenfor fra Aspen-brosjyren minner mest om veggene i et drivhus - tenk å hatt slike vinduer på badet.


Skuffene hadde fine rominndelinger, så nå skal det blir mer orden!"Våkn opp i din egen takt med musikkspeilet". -Tja kanskje det. Speil ikke innkjøpt, men tror valget faller på et enkelt speil uten skap bak. Det siste er at man kan få med tilkopling til ipad/bluetooth...Da gjenstår bare ørten flere valg fra gulv til tak - så blir det nok bra til slutt.


Ha en fin uke alle som kikker innom.

9 kommentarer:

 1. Godt råd 1: Bestem dere for farger på fliser før dere går i flisbutikken. Da kan dere vurdere kun de reelle alternativene. Vanskelig nok det. Godt råd 2: Velg noe som holder, dvs. er såpass nøytralt at det ikke går av moten et noen få år. Lykke til.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for gode råd - alltid bra å få :-)
   Nå skal i alle fall de gule nyansene ut!

   Slett
 2. Blir nok bra når dere får bestemt dere.

  Har sådd flere frø nu ute i drivhuset, har satt på varme der, har også sådd akeleie, skal æ sette de ut nu ??

  Ha en fin dag videre, hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Leste at akeleier, når frø ikke var ferske, ofte trengte kuldestratifisering, altså en periode i kulde. Om det er riktig gjenstår jo å se.... tror nok jeg satser på å sette mine under snøen ute nå.

   Slett
 3. Lykke til med alle valgene! Er jo heldigvis lystbetonte valg. Blir nok et flott baderom:) Lykke til med sådden også:) Fin blogg du har! Jeg legger meg som følger jeg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det - og hyggelig at du vil følge de små innleggene som kommer med ujevne mellomrom :-)

   Slett
 4. Så gøy med nytt bad. Det er høyt på ønskelista her også. Sådden fikser vi lett som en plett ;)
  Fin onsdag til deg.

  SvarSlett
 5. Hei hei :)

  Nå fikk jeg tid til å svare deg angående novasolo møblene vi bestilte. Møblene er fine, men etter 2 mnd så er treet begynt å leve så mye at det er sprikker i alle ender og malingen begynner og flasse av. Så for å vær helt ærlig så hadde jeg ikke bestilt der på nytt. Tenkte å lage et innlegg om det på bloggen. Det står på hjemmesiden deres at det ikke er reklamasjon når det er naturlige årsaker som varme/kulde som gjør at treverket sprikker. Men man betaler jo litt for møblene så det var veldig synd de ble så fort stygge.

  Det er ikke sikkert det samme skjer hos alle, men det skjedde hvertfall her hjemme hos oss.

  Ha en fin dag :)

  Klem fra Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. Møbelvirket fra utlandet er ikke tørt nok for våre tørre forhold. Takk for tipset. På nippet til å bestille Halifax TV benk, men får gå en ekstra runde i tankeboksen.

   Slett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...