test

onsdag 15. august 2012

Nå er det ettermiddagene som må nytes på terrassenJobb og hverdager igjen. Så da må man utnytte den siste solen på terrassen. I år har virkelig Buddleja vokst og rager nå godt over 2 meter. Nå står den i full blomst og er en sommerfuglmagnet. Den gir også litt skygge inn på terrassen, som er godt når ettermiddagssola varmer som mest. Her er godstolen plassert i skyggen og i nærheten av duftende erteblomster, sommerfuglbusker og roser. 


Dette er bare sååå fasinerende. Talte 20 sommerfugler på en gang på den ene busken...


Fra stolen ser jeg ut på syrinen vår som står mot nabotomta. Innenfor den har jeg en lønn, og så bedet langs terrassen. Store, avblomstrede Geranium, avblomstret peon, Liatris spicata 'Kobold' (søyleblomst), Kjempeverbena, Reveamarant, Blodbeger, pelargonia og Geranium i rosa (sort kommer senere).7 kommentarer:

 1. Åhh, for en frodig veranda, her hadde jeg kommet til å bodd :) Sommerfuglbusk er bare en drøm her i de alpine strøk, men fint å kunne nyte din.
  Ha en fortreffelig dag.

  SvarSlett
 2. Det var en frodig sommerfuglbusk du hadde. Her har ikke min begynt å blomstre enda, men det er like før. Det er så flott når de er fulle av sommerfugler!

  SvarSlett
 3. I den stolen såg det deilig ut å slappe av. Nyte den deilige lukta av alt det vakkre som blømer hos deg. For ei nydelig Sommarfuglbusk. Og det er så kjekt med alle sommarfuglane som kjem på besøk. Og i den stolen får du granske dei i nærsyn.
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. For et herlig ettermiddagssted! Sommerfuglbusk hadde jeg lenge lyst på, men tror den krever mer lunt og varmt enn jeg kan gi den. Så jeg får nyte andres istedet :D

  SvarSlett
 5. Beautiful garden, fantastically is to rest in such a place. I am greeting

  SvarSlett
 6. Det ser herlig ut :D Ja er best å passe på å nyte sola mens den er på besøk ;)
  Kos deg masse :D

  SvarSlett
 7. Deilig terasse i ettermiddagsol!..mye fint du har å se på...nyt soldagene og god helg:))

  SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...