test

onsdag 4. januar 2012

Noe med å begrense seg i hverdagen...

Nei - jeg snakker ikke om antall frøbestillinger eller hvor lange de planlagte sålistene skal være...
Nei - ikveld, godt i gang med hverdagen og alt man skal klemme inn i fritiden, innser jeg at en liten opprydding også var nyttig på min lille bloggside.

Nå blir det veldig snart såing av blodbeger - her fra tidligere år

Det er så mange flotte og innholdsrike blogger, både om hage og annet. Og man kan fort vikle seg herlig bort fra resten av omverden rundt en. Jeg har en lang liste blogger jeg følger. Og den kan fort bli lengre.
Og da blir det litt "tilfeldig" hvilke blogger man rekker å kikke innom med jevne mellomrom.

Jeg har vært så heldig å få noen hyggelige følgere, og disse bloggene vil jeg gjerne forsøke å følge litt mer enn "tilfeldig" - ofte nok til å huske disse personene spesielt. Så nå har jeg ryddet plass til en egen Bloggliste for alle mine hyggelige "Følgere". Da blir det mye lettere å følge disse spesielt. Men jeg hadde problemer med å finne noen få av dere (ettersom de ikke har koplinger til sine blogger i profilen sin - så kom gjerne med tips tilbake om nettopp din blogg mangler i min bloggliste. Og profilnavn og bloggnavn er ikke alltid det samme, noe som gjør oppsporingen vanskelig).

Men jeg synes også selv at det er veldig hyggelig at noen stikker innom og legger igjen en kommentar eller et tips - enten om du er Følger eller ikke. Å samle følgere er langt fra formålet med å ha en slik side, men jeg har satt mer og mer pris på et besøk av "kjente" fjes. 

Dersom du mangler "Kopling" til din blogg i din Blogger profil (og vil ha det), så sjekk ut denne bruksanvisningen:


1) www.blogger.com/home
2) Oppe til høyre ser du da ditt profilbilde (om du har) og profilnavn. Trykk på den lille pilen "profil"  
3) Gå inn på kontoinnstillinger.
4) Under Produkter finner du Blogger-Innstillinger. Trykk på Innstillinger.
5) Under personvern finner du "Vis mine blogger - Velg blogger som skal vises". Trykk på linken
6) og sjekk at du har krysset av for navnet på den/de blogger du vil skal vises i Blogger profilen.


Hvis det er andre måter å synliggjøre koplingen til sin blogg, så gi gjerne et hint. Kanskje flere lurer på dette.


Snart skal det skyte fart i spirene !!! 
NB ! Har ekstra frø fra Blodbeger - bare ta kontakt så kan jeg sende.

7 kommentarer:

 1. Hei! Takk for tipset. Jeg hadde to blogger som var valgt skulle vises, men bruker kun den ene foreløpig :) Ja, den frøgalskapen. I dag fikk jeg den omreisende frøboksen, og har fortapt meg i den noen timer, og sortert etter "kanskje", og "helt sikker ikke", og "helt sikkert" skal såes :) Dette er bare helt herlig, ikke sant? Blodbeger er sådd på nyttårsaften, så nå titter jeg i pottene flere ganger for dag! Og snart skal staudene såes og settes ut!
  Ønsker deg lykke til med årets sådd!

  SvarSlett
 2. Jeg har aldri prøvd å så blodbeger, men ser jo at det er maaange som gjør det... Men apropos begrense seg... så tror jeg kanskje jeg må vente med den til neste år:) Men vakker er den:) Herlige spirebilder du viser:) Klem

  SvarSlett
 3. Jeg har mange i min bloggsliste, men det er heligvis ikke alle som skriver så ofte. Jeg klarer likevel ikke å lese alt hver dag. Jeg ar også spredt meg på flere områder: hage, hus, hverdag, humor.

  Jeg tror muligens at de som ikke har kobling til sin blogg i profilen sin ikke er klar over det. Bra med forklaringen din.

  SvarSlett
 4. Vil gjerne ha frø frå blodbeger, må den såast no? Fint at du har omtanke for dine følgera :-)

  SvarSlett
 5. Hei Grethe og riktig GODT NYTT ÅR til deg også!!! :-)))Så bra at du fant meg igjen da! Det må være "kismet" hehe.. Jeg har ikke vært så aktiv de siste md. Mye pga flytting og litt mye dårlig vær som har satt demper på det meste for de fleste ;-)Ny jobb og masse å sette seg inn i også.. Men håper det kan bli litt bedre fremover nå. Har nå i alle fall fått blodbeger i jord. I dag er det altså 5 dager siden såing... så regner med at jeg vil se noen spirer i løpet av 4-5 dager...(tror det tok 9 dager i fjor, men kanskje jeg var veldig heldig med forholdene) I år blir det ekstra spennende da leiligheten jeg bor i nok ikke er ideell for plantene mine ... så langt har 50 % av pellisene mine dukket under :-( Mitt høyeste ønske er drivhus som jeg kan vinterlagre plantene mine i fremtiden...men det får nok vente en stund ennå... Men nå krysser vi fingrene og venter i spenning på å se de aller første små lysegrønne spirene dukke opp av jorda!! :-D

  SvarSlett
 6. Så snill du er! :-)
  Takk for melding på blogg, vil gjerne ha blodbeger frø av deg.

  Hilsen Miriam

  SvarSlett
 7. Et puslespill: Da er frø på vei.
  Torill: Venter på adressen din :-)

  SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...