test

mandag 9. januar 2012

Litt hage opp på veggen

Da var det gjort - en bildebestilling. En gjennomgang av foto som kunne passe til et bilde ble en heller kritisk affære. Først og fremst kunne jeg tenke meg rolige fargetoner - så valget falt omsider på dette bildet. Et vårlig motiv i alle fall. Og passer godt til de lyse veggene. Men kanskje litt for grønt...


Og jeg "feiget" ut og prøver meg med kun ett bilde på lerret i første omgang. Bestilte i str 50x70. Så får vi se hvordan det blir, og om det kommer opp på veggen. Kunne tenkt meg kanskje litt mindre "grønt", men når man ser på bakgrunnene i bildene man selv tar, er det lett for at det er mye farger og "forstyrrelser" i bakgrunnen. Foreløpig har jeg lært meg for lite til å ta i bruk redigeringsprogrammer for å gi andre uttrykk i bildene. Dette bildet er kun redigert ved at det er tatt utsnitt av et større motiv.

Lerret ble bestilt her.


10 kommentarer:

  1. Jeg likte veldig godt det bildet :)

    SvarSlett
  2. Heisann :o)
    Så herlig og sommerlig det bildet var med sine friske farger. Hadde tatt seg godt ut på veggen :o)
    Kunne godt tenkt meg å pyntet opp veggene med et slikt i et ellers så hvitt hjem :o))
    Takker for koselig kommentar hos meg.
    Jeg har malt en del møbler opp igjennom årene ja. Elsker egentlig å male. Min favorittmaling for tiden er jontut trestjerners gulvmaling. Den bruker jeg til alt.
    Den er vannbasert, luktfri, og trenger lite grunnarbeid fordi den er så slitesterk. Har malt alt i fra gulv, møbler,baderomsinnredning og nipsnaps med denne malingen.
    Bare rubber fort over med pussepapir først. En super maling. Bakdelen er at den er litt dyr, men i mine øyne værd hver en krone :o)))
    Ønsker deg en strålende dag

    SvarSlett
  3. Nydelig bilde du har tatt, jeg er sikker på at det vil ta seg flott ut på veggen.
    har svart på spørsmålet ditt i bloggen min :-)

    SvarSlett
  4. Flott bilde!!...spennende med tv-intervju...:))

    SvarSlett
  5. Hei, så flott bildet ble! Synes ikke det ble for grønt, synes heller bakgrunnen var veldig dus og behagelig. Litt viktig at store bilder ikke blir for urolige synes jeg, dette ble topp! Og Astrantia er dessuten en favoritt :D

    SvarSlett
  6. Hentelapp - nå skal det bli spennende å se hvordan det ser ut!

    SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...