test

mandag 26. desember 2011

romjul østpå


Joda, det er julestemning - til en viss grad. Vi koser oss med god tid, felles måltider og nye spill og bøker/blader. Men denne jula så viser gradestokken vårlige temperaturer.
                  Og i dag ble det tid til en tur ut i hagen, høyst nødvendig var det, for å rydde opp i alle mine plastpotter og brett som hadde fløyet med vinden fra sin plass under terrassen. Været og vinden er tema for mange, særlig vestpå der ødeleggelsene fra 'Dagmar' er blitt store.
                   Med litt frisk luft i lungene bærer det inn for å bære ut et av julesymbolene. Juletreet (edelgran) får ikke stå lenge hos oss da noen reagerer allergisk. Så nå får småfuglene nyte det fine treet. Mens amaryllisene og røde tulipaner får meg i julestemning. Og heldigvis går stearinlys bra for de allergiske. Levende lys, litt godis, og nye blader/bøker som skal studeres (hage og fotobøker (samt frøkataloger) leses ikke, de studeres....- og kanskje noen flere frølister også... - deilig med romjul - måtte den vare lenge !!!


3 kommentarer:

 1. Jeg kom lige forbi din blog.
  Gode billeder.
  Tak for kigget.

  SvarSlett
 2. Hei Grethe:)...du koser deg med god lektyre...romjulen er helt topp...god tid og fri til å gjøre akkurat det en vil:))

  SvarSlett
 3. Det er det vi skal gelde oss til, tid, tid til å være sammen og gjøre akkurat det man ikke rekker i hverdagen. Og stolhaging er herlig det og:) Ønsker deg en masse god romjul:)

  SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...