test

mandag 29. august 2011

Liljer

Mandag. Snart kvelden. Så var man plutselig midt i en bestilling av liljer. Sånn går det når man egentlig skulle rydde inn oppvasken og gjøre andre kveldssysler, og så forsvant man bare ned foran PC'n i et svakt øyeblikk og tok en kikk innom hagegal sidene. Ups, der var jo en forlokkende Fellesimport av Martagonliljer. Disse har jeg sett i andres hager, dån, så flotte. Så da var rydding og rot plutselig langt unna min sfære, og bilder av den ene vakre liljen etter den andre flyr over skjermen. Ja, noe for både rosa/hvitt bed, for gyldent bed, for vanlig jord og for sur jord. Glemt er ukas overraskende bilreparasjonsutgifter og..... en "bitteliten" bestilling til blir det vel en råd med.

 http://www.hwhyde.co.uk/lilies/martagons/Bildene er lånt fra H.W.Hyde&Son


6 kommentarer:

 1. Oj,oj ja... allldeles för fort gjort att klicka iväg på tastaturet, men det kommer att bli fint till nästa år, det är något att se fram mot det och plåster på såren för bilreparationer :)

  SvarSlett
 2. Ja, det var noen flotte der. Jeg klarte ikke å bestemme meg og plutselig var det for seint. Men lommeboken gleder seg, enn så lenge. Jeg holder nemlig på med en annen bestillingsliste. Det er ikke alle fristelser man skal styre unna, tenker jeg.
  Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 3. Jeg tenker også at tiden går så fort, hvis man hele tiden utsetter og tenker for mye, så farer sjansene forbi. Godt å bli inspirert.

  SvarSlett
 4. Jeg kjenner "problemet"...men er enig med deg om å gripe sjansene...
  og så blir det flott neste år:))

  SvarSlett
 5. Ingen ting å lure på! Tenk så lykkeølig du blir når du neste år venter i spenning på de vakre liljene! Hege

  SvarSlett
 6. Forstår godt at du lar oppvask vere oppvask når du finn sånne godbitar som dette :)

  God helg :)

  SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...