test

onsdag 13. juli 2011

Kompostbinge

Endelig litt opprydding i kompostområdet. Den store utflytende haugen av kompost var tømt (til nytt stort surjordsbed + skråbed). Området var ryddet og klart for en mer ryddig løsning. I går kom ny kompostbinge på plass. Den ble laget av impregnerte hjørnestolper og uimpregnerte bord i høyden. Fronten ble laget med innfelte skråbord for å kunne enkelt tømme (og fylle på) komposten. Effektive handyman lagde denne mens jeg lagde et blogginnlegg. Vet ikke hva som var mest nyttig.... Planen er å lage minst en binge til. Takk for inspirasjon fra Lene i Fredrikstad :-)
Ha en fin kveld til alle som kikker innom! 
Jeg har hatt en fantastisk dag!!! 


4 kommentarer:

 1. Det der så lurt ut! Gratulerer! :-) Jeg bør lage meg en kompostsak i feriehagen. Hageavfall går jo tilbake til naturen nå også, men kommer aldri tilbake til bedene som næring. Smart løsning med den løse fronten. Fortsatt fantastisk uke!

  SvarSlett
 2. Enig i kommentaren over! Det er delig å få litt orden på komposten, kan jeg tenke meg. På terrassen min går den fra "ruskekassa" mi til et digert område med kompost som alle i blokkene her bruker. Takk for råd om larvene! Jeg ser bare møkk etter liljebillene nå, men jeg burde nok sett etter larver tidligere...

  SvarSlett
 3. Kompostbinge må en ha...jeg har to kammer,slik at ett blir fylt på og ett som ligg og godgjør seg til våren:)

  SvarSlett
 4. Kompostbinge ja, det skulle vi hatt også. Må lese meg litt opp om temaet.

  SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...