test

fredag 18. mars 2011

Himmelske bilder fra det skjønne Japan

Japan har kommet tett på oss alle de siste dagene, og jeg hadde derfor lyst til å legge ut noen vakre bilder av dette flotte landet som jeg var så heldig å få besøke for tre år siden - høsten 2007. Besøkte da Kyoto og fikk noen inntrykk av folk, kultur og landskap. Alt like imponerende på hver sine måter. De voldsomme kontrastene på gammel kultur og ny teknologi. Og vennlighet og høflighet, punktlighet og orden. Og maten. Et land som man absolutt bør oppleve. De få dagene som ikke var jobb gikk bare så altfor fort. 

Her er noen glimt fra det nydelige og varme JapanMange tanker til de som lider i Japan om dagen!

Dette blir også mitt bidrag på Himmelsk hos Petunia
Himmelsk logo


God helg!!!

10 kommentarer:

 1. Hei Grethe - så flotte bilder du viser fra Japan. Kan se med en gang at du er følsom for det grønne. Det er nesten verre å se de bildene fremfor det vi ser i media nå - kaoset etter skjelvet og tsunami. Men jeg tror helt sikkert at Japanerne kommer til å bygge seg opp igjen. Ellers veldig rolig, koselig og estetisk blogg. Jeg legger meg som følger fordi jeg er opptatt av hage også. Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Det ser fantastiskt vackert ut - vilka parker/trädgårdar!

  Där skulle jag gärna gå och njuta av det typiskt japanska, och fotografera naturligtvis. :)

  Trevlig helg!

  SvarSlett
 3. En utrolig flott og spennende bildeserie. Takk for at du delte den med oss.
  God helg

  SvarSlett
 4. Utrolig vakre bilder frå Japan.

  Ønsker deg ei riktig god helg.

  SvarSlett
 5. Så heldig du er som har opplevd Japan. Det må nesten være som et eventyr å besøke det landet. Vakre bilder og selv om jeg ikke har vært der forstår jeg hva du mener med at kammel kultur møter ny teknologi.
  Jeg håper virkelig det verste er over for japanerne nå selv om det vil ta år å bygge opp igjen de ødelagte områdere og leve med sorgen.
  Takk for at du ble med på Himmelsk # 27 og på den måten bidra med å hjelpe de rammede! Tusen takk:)

  SvarSlett
 6. Fantastiskt vackra bilder från detta nu så drabbade land, Japan!
  Trevlig helg!

  SvarSlett
 7. Fantastiske bilder av Japan. Forferdelig det som har skjedd der nå. Uvirkelig rett og slett! Menneskene blir så små i møte med naturkreftene!

  SvarSlett
 8. Dette var fine bilder å se på! Bildet fra landet langt borte, men som i disse dager er kommet så nær, og som lider så forferdelig nå! -Margit-

  SvarSlett
 9. Vakre, vakre bilder! Hvordan går frøsodden? Jeg har fått bitte små frøbabyer av Trine Hvoslef Eide idag. Du kjenner henne kanskje? Nydelige plantebabyer som skal få litt større potter. Gleder meg :)

  SvarSlett
 10. Tusen takk for hyggelig kommentarer!

  SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...