test

tirsdag 1. februar 2011

tirsdag

Leter litt etter ånden, eller kanskje er det tiden. Nei, det tar jo ikke lang tid å få frøene i jorda. Men helga gikk uten at det skjedde. Igjen. Men nå er mer såjord på plass… så kanskje staudefrøene snart kommer i jorda. Hodet har vært litt andre steder siste uka. To i familien på sykehus, det blir litt ekstra. Operasjon på mannen i huset. Mandler er koselig tradisjon i grøten, men det spørs om assosiasjonen ikke blCIMG0332ir den beste etter disse dagene…   Ble en rask tur innom et par butikker mens apoteket ordnet med resepter. Og da ble det jammen med et par sommerlige plagg, en blomstertopp fra NoaNoa og et skjørt fra samme sted. Og en bukse perfekt til hagen ble funnet nabobutikken. På salg.

Vinteren gjør sitt krumspring ved å øse regn nedover den lille snøen som gjorde det mulig for de ivrige å bruke skiene her på flatlandet. Men lokalavisa er ikke bare opptatt av siste karusellrenn og manglende strøing om dagen, nei faktisk, et hageinnlegg preget sistesiden her om dagen. “Vil ha venner som kan lage hage”, sier de i Ski kommune. Og de kan friste med egen kirsebærlikør til de som vil bidra til å forbedre hageområdet.

CIMG0329

Venter nå på frøboksen fra Hagegal, det blir jo spennende. Tar ennå litt tid før den vil dumpe i postkassa. Og i mens er det bare å trave videre i hverdagen.  Små hverdagslykker:

CIMG0335 blodbegerspirene

IMG_0014

IMG_0114

IMG_0118

de fine fugleneIMG_0192

mine fine gutter :-)

IMG_0726

3 kommentarer:

 1. Herlige fuglebilder! Du har litt mer variasjon utenfor kjøkkevinduet enn det jeg har, ser jeg. Her er bare meiser av forskjellig slag!
  Stauder, ja! Men det er jo ikke for sent enda å så stauder? Det må prioritering til når det skjer ting i familien!
  Ønsker deg lykke til!

  SvarSlett
 2. Så masse flotte bilder!

  Har du tenkt ti å bidra litt på Finstadtunet eller?
  Jeg vurderer å gjøre det!
  Jeg har gitt min kontaktperson i Frivillighetssentralen et lite hint, i håp om at hun kan formidle meg inn der. :)

  SvarSlett
 3. Måtte bare si at Kjempeverbenaen plutselig spirte her i dag. Nesten 4 uker etter jeg satte dem i stuetemp. :) Gode ting tar lang tid!

  SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...