test

søndag 20. februar 2011

Skanner

Bilder, dias og film som ligger i skuffer og skap. Skulle gjerne ha fått dem lagret digitalt, så nå har jeg tenkt å anskaffe en skanner. Snart er det konfirmasjon i huset, og da kan det være morsomt å skanne noen gamle bilder for å lage en liten framvisning/bok.
Og det var jo en del å velge mellom. F eks denne fra EPSON: Epson Perfection V600 Photo (ca 2500,-)Oppdatering: Denne ble innkjøpt, og er fornøyd med den (april 2012)

6 kommentarer:

 1. Jeg har desverre ingen erfaring, men en sånn står absolutt på ønskelisten:)

  SvarSlett
 2. Frøkjøp: Cobea - link hos Claus eller Thomsen @ Morgan - Impecta. Tror at jeg kjøpte mine hos Impecta. Hvis du ikke finner ut av det - gi meg et nytt pipp, så skal jeg sjekke :)

  SvarSlett
 3. Jeg kjøpte Canon Canoscan 9000F i september 2010. Mener den kostet ca 1500,-. Den kan scanne lysbilder, vanlig 135 og de som har bredde eller lengde 6 cm. Jeg har noen negativ som er større og de får jeg ikke scannet.

  Det blir bedre kvalitet på bildene scanet av sorthvitt negativer enn av fargenegativer. Jeg har lagret bildene som punktgrafikkbilder. De blir "tunge", men jeg har kjøpt en ekstra løs harddisk og har ikke problemer med lagringskapasiteten.

  SvarSlett
 4. Takk for tilbakemelding fra bestemors hage! Jeg var tidligere inne på siden din og leste om din scanner :-)

  SvarSlett
 5. Nå er den kjøpt (hos PS.no), så nå er det bare å skanne i vei! Prisen ble 2400,- inkl frakt.

  SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...