test

onsdag 17. november 2010

Senhøstens lave sol og tilløp til undring igjen

Et par dager litt utenom det vanlige. Har tatt ut et par feriedager for å være til litt hjelp for min nyopererte mann. Hjemme, og med to dager som virket uendelig lange. Og vips så var de fylt opp av mer eller mindre planlagte gjøremål. Det ble vel mer rydding og klapring på jobbPC enn omsorg er jeg redd. Men vi fikk skrudd ned tempo litt. Ungene på skolen. Og så ta seg en liten tur ut midt på dagen, alene, - helt stille på stien, kun fugler å høre. Og toget, og fjerne biler - men de lydene stenger man ute. 

Frosten som har laget så fine skulpturer av alt det levende i dvale. Kjenner at dette skulle man gjort oftere.   Ble sittende å se en dokumentarserie fra BBC som startet på NRK2 om ulike astronomiske fenomen, solformørking, nordlys og vannets kretsløp. "Vi bor på en klode full av underverk, så kompleks og vakker.." Anbefales, kan også sees på NettTV fant vi ut da minstemann, og den mest stjerneinteresserte fikk nyss om programmet. Og som lurer på så mange ting, spør spørsmål som man ikke har svar på.... Himmelen ser tom og blå ut, men tenk bare på det komplekse universet som eksisterer der ute. Ja, sånn kan en tenke, der man tusler alene på stille stier. Og ser opp mot sola, Sol, også på Latin. Tenker også at man burde ha visst ennå mer om denne utrolige kilden til alt liv, ja til de små hageplantene, og til det man ikke engang vet eksisterer. Dype tanker på en tirsdagsformiddag.... ikke Sunday engang. Hva kan du av fakta om The Sun?


Sola stikker gjennom

Sola når ikke lengre ned til Vennbenken - men noen har tatt en hvil allikevel
Fra en barnehånd - smilende og gul

2 kommentarer:

  1. Nydelege vinterbilde :) Ja det er mange slags tankar ein gjer seg når ein går og ruslar sånn med kvilepuls og seinka skuldrer.

    Ps, Du får helse kolegaen din og seie at du "kjenner" mammen til Evy i barnehagen, hehe.

    SvarSlett

Hyggelig hvis akkurat du vil legge igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...